Jordan Peterson – Front Row Events Jordan B Peterson

REGISTER FOR BUCHAREST

JORDAN B
PETERSON

12 MORE RULES FOR LIFE

CUMPARĂ ACUM

JORDAN
PETERSON

2 MAI SALA PALATULUI, BUCUREȘTI

DESPRE AUTOR


Unul dintre cei mai populari psihologi, Dr. Jordan Peterson, vine pentru a doua oară în România. Jordan B. Peterson va lansa în București, la Sala Palatului „Beyond Order: 12 More Rules for Life”, partea a doua a publicației „12 Rules for Life: An Antidote to Chaos”, publicată în 2018, care a făcut înconjurul lumii și s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare.

EVENIMENT


Lansarea va avea loc în 2 MAI 2023 la Sala Palatului, București. În timpul show-ului se vor dezbate teme educaționale ce vor include discuții revoluționare despre depășirea celor mai mari obstacole ale vieții, dezvoltare personală, psihologia personalității, psihologia socială, psihologia organizațională, religioasă, ideologică și creativă.

REZERVARE


Dacă vrei să-l vezi, să-l asculți LIVE și să ai parte de cele 12 lecții de viață de la Dr. Jordan B. Peterson sau chiar să îi adresezi o întrebare, selectează ACUM locul dorit și vino pe 2 mai 2023, la Sala Palatului!
Treat yourself NOW to the Front Row Experience.

CUMPĂRĂ BILET
Trimite

INFO CONTACT

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau doriți mai multe detalii, utilizând formularul de contact alăturat.