Termeni și condiții

Front Row Events este deținut și administrat de BALVIA INTERNATIONAL SRL cu sediul în România, Timișoara, str. Stejarul, nr. 2, înmatriculată în registrul comerțului cu numărul J35/1203/2016, având CUI RO35968140.

Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:

  • prin poștă, la adresa de corespondență: str. Stejarul, nr.2, Timișoara, România, 300569
  • prin email, la adresa info@frontrowevents.ro
  • prin telefon, la numărul 0745 689 429

Termeni și condiții:

  1.  Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului frontrowevents.ro – imagini, texte, grafice, simboluri – este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala și industrială. Accesul neautorizat în cadrul site-ului, asupra conținutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat fraudă. Aceasta va fi cercetată ca atare de autoritățile competente. Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri și nu poate fi copiat parțial sau total.

  1.  Produse prezentate și prețuri

Pozele produselor au titlul de prezentare. Prețurile afișate pe site includ TVA. Prețurile de pe site se pot schimba oricând, fără un anunț în prealabil. Prețul final se poate modifica dacă se dovedește că a fost afișat greșit pe site, dintr-o eroare neprevăzuta a sistemului, caz în care cumpărătorul va fi anunțat telefonic sau prin email.

  1.  Condiții de livrare

Produsele comandate pe site-ul frontrowevents.ro (biletele) vor fi livrate prin e-mail clientului. Termenul de livrare este de maxim 1 zi lucrătoare din momentul procesării comenzii, la adresa de e-mail specificată în formularul de comandă, dar în general livrarea se realizează instant. Pot apărea întarzieri din diverse cauze: sărbători legale, probleme tehnice independente de noi. În cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungește, acest lucru va fi comunicat cumpărătorului.

  1.  Modalități de plată

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Plata online, cu cardul, este procesată prin intermediul platformei Mobilpay, deținută de NETOPIA SRL. Plata prin transfer bancar se realizează prin intermediul platformei TransferGo.

  1.  Returnarea produselor

Potrivit prevederilor legale în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului (pe adresa de e-mail info@frontrowevents.ro) că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Contravaloarea produselor returnate va fi restituită în maxim 14 zile, prin transfer bancar.

  1. Confidențialitatea datelor

Front Row Events se obligă să respecte drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Informațiile furnizate de utilizatori pe parcursul utilizării acestui magazin rămân confidențiale. Datele utilizatorilor nu vor fi vândute, închiriate sau dezvăluite nimănui și vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.

Scopul colectării datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea clienților asupra stării comenzii și expedierea către aceștia a produselor comandate, informarea clienților asupra promoțiilor Front Row Events sau ale altor parteneri. Codul numeric personal va fi folosit exclusiv pentru facturare și nu va fi făcut public. Nicio persoană nu are obligația de a furniza aceste date, însă refuzul determină imposibilitatea efectuării comenzii.

  1.  Dispoziții finale

Un potențial conflict între Front Row Events și un cumpărător va fi rezolvat pe cale amiabilă.